Gratis Analyse

Content Marketing

Neem contact met ons op voor advies!

[gravityform id="5" title="false" description="false"]

Content

Bezoekers naar je website krijgen is belangrijk, maar het is net zo belangrijk om op de pagina relevante content te bieden die de bezoeker activeert en voorziet in de behoefte. De content op jouw pagina heeft ook een grote invloed op hoe Google de pagina beoordeeld. Dit wordt ook al hier besproken SEO.

Wanneer jouw bedrijf een goede positie heeft in Google, komen er veel mensen naar de pagina met een behoefte waar jij aan kan voldoen. Maar om ervoor te zorgen dat mensen jouw product of dienst aanschaffen, moeten ze vaak nog gestimuleert en geactivieerd worden voordat ze voor jouw kiezen. Hier ligt een mooie kans je te onderscheidden van de concurrentie. Hoe zorg je dat je met jouw verhaal en jouw oplossing dat de bezoeker daar ook voor kiest?

Enerzijds moet bestaande content geoptimaliseerd worden, zodat Google het goed beoordeeld maar dat het ook relevant blijft voor de bezoeker.

Anderzijds is een constante stroom aan nieuwe content belangrijk om nieuwe en terugkerende bezoekers te blijven voorzien in hun behoefte en te activeren om voor jouw organisatie te kiezen.

Content creĆ«ren kan een uitdaging zijn en een tijdrovende klus, daarom helpen wij graag om jouw website hierin te voorzien! 


NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES OVER DE MOGELIJKHEDEN