Interim

 

Naast het uitbesteden van online marketing, is er ook de mogelijkheid RW Online op interim basis voor jouw organisatie aan het werk te zetten. Door de brede kennis binnen de organisatie, kunnen wij als vak idiote professionals aan de slag voor uiteenlopende online marketing projecten. Deze brede kennis komt voort uit de verschillende profielen die werkzaam zijn bij RW Online. Wij hebben elk onze eigen professie binnen het online marketing spectrum. Zo kunnen wij dan ook elke uitdaging op het gebied van online marketing aan!

Wat hebben we al gedaan?

Sinds de oprichting van RW Online in 2015 zijn wij bezig geweest met het invullen van interim opdrachten binnen grote en kleine organisatie. Hieronder vind je het portfolio dat wij gedurende de jaren gezamenlijk hebben opgebouwd:

Copywriting en Online advertising

RW Online heeft zich gefocust op het optimaliseren van content, om zo meer conversies te genereren. Dit is gedaan door het schrijven van actieve, en wervende content. Daarnaast zijn de teksten, en pagina’s door een medewerker RW Online geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Voor Online advertising werd de online communicatie geoptimaliseerd. Hierbij kan gedacht worden aan het uitwerken van campagne strategieën, het sturen van campagnes en aanpassingen aan de website.

Online marketing management

Bij Florius was RW Online verantwoordelijk voor het uitdenken van de online marketing strategie, de aansturing van de uitvoerende partij en de migratie van Sharepoint naar Sitecore. Daarnaast is gedurende de opdracht een opstart gemaakt met SEO optimalisatie en linkbuilding.

Copywriting en Content management

De opdracht bij Philips stond in het teken van het intranet van Philips. De medewerker was verantwoordelijk voor het stroomlijnen en managen van de content op het platform.

Online marketeer

De opdracht voor Nationale Nederlanden stond in het teken van personalisatie. RW Online is verantwoordelijk geweest voor het personaliseren van de website, de chatbot, en het klantcontact van de organisatie.

Social media management

Bij Joolz was RW Online verantwoordelijk voor het uitvoeren en beheren van de social media kanalen van Joolz. Deze kanalen waren gevestigd in 9 verschillende landen. Naast het onderhouden van de organische pagina’s, heeft RW Online ook een nieuw advertentie strategie voor Joolz geïmplementeerd.

Online marketeer

Voor The Online Company heeft RW Online rapportages voor display marketing uitgevoerd, en SEO quick scans om de website en advertising te optimaliseren.

Online marketeer

Binnen deze opdracht was RW Online verantwoordelijk voor het opzetten van de online marketing voor Residence Wijnen. Hierin werd een contentplan aangeleverd, de website geoptimaliseerd en werd er een start gemaakt met social advertising.

Content management

social media management bij ABN Amro MeesPierson, MeesPierson is een afdeling van ABN Amro waarbij de hoog welvarend segment van Nederland wordt bediend.

Wat doen we?

 

Bij RW Online werken wij met verschillende professionals die elk hun eigen expertise hebben. Dit maakt ons breed inzetbaar op projecten binnen het online marketing spectrum. Wij beschikken over veel in huis kennis om al jouw projecten tot een succesvol einde te brengen. Deze kennis nemen wij graag mee naar jouw organisatie voor projecten zo breed als copywriting en online advertising tot migratie projecten en online marketing management.

Waarom interim?

 

Interim biedt mogelijkheden om functies binnen een organisatie tijdelijk in te vullen, binnen alle disciplines van online marketing. De keuze voor een interimmer zorgt dat een organisatie korte communicatie houdt, er nieuwe kennis binnenkomt en er vooruitgang kan worden geboekt met het hele team. De interimmers van RW Online streven altijd naar het best mogelijk resultaat, zowel voor zichzelf, als voor de organisatie. Een interimmer is dus een goede oplossing voor het vullen van een (tijdelijk) leegstaande functie.

Waarom RW Online?

 

De medewerkers van RW Online zijn gepassioneerd over wat zij doen. Elke opdracht die zij aangrijpen heeft als doel de desbetreffende organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit doen zij door zichzelf te blijven uitdagen, en elke dag de grenzen van hun kunnen op te blijven zoeken. Een interimmer van RW Online weet van aanpakken, en denkt graag out-of-the-box. Ze beschikken over goede sociale vaardigheden, en zijn een zeer waardevolle toevoeging aan jouw team.