Google Adwords

Google AdWords, het advertentiesysteem van Google. Dit advertentiesysteem is er om jouw website beter vindbaar te maken op specifieke zoekwoorden binnen jouw branche. Google AdWords maakt het mogelijk om advertenties te tonen aan specifieke zoekopdrachten. Dit zorgt ervoor dat er niet meer geschoten wordt met hagel, maar gericht wordt getarget op de klanten die op zoek zijn naar wat jij aanbiedt.

 

Google AdWords werkt dus met zoekwoorden, zoekwoorden zijn de woordcombinaties die gebruikers intypen om hun zoekopdracht te doen in Google . Met Google AdWords kun jij ervoor zorgen dat jouw organisatie snel zichtbaar is in Google op zoekwoorden die jij zelf gekozen hebt. Zonder veel te hoeven doen aan de organische vindbaarheid van jouw website.

Wij kunnen jou helpen met

  • Adverteren op Google

    Wij zorgen ervoor dat je boven aan komt te staan in Google door middel van de juiste zoekwoorden te gebruiken in je campagnes

  • Advies

    Een frisse blik van een specialist is altijd van toegevoegde waarde. Wij analyseren dan ook graag de huidige situatie van jouw campagnes in Google AdWords

  • Training

    Heb je toch liever zelf de touwtjes in handen? Wij bieden Adwords trainingen aan waarbij jij zelf opgeleid wordt tot kennisvolle adverteerder

Google AdWords is het advertentieprogramma dat ontwikkeld is door Google. Dit advertentieprogramma is gebaseerd op pay-per-click. Dat wil zeggen, dat je betaald per klik op jouw advertentie. Google AdWords zorgt er voor dat jouw advertenties in Google getoond worden, op de door jouw geselecteerde zoekresultaten. De positie die wordt meegegeven aan jouw advertentie is afhankelijk van het veilingssysteem dat aan Google AdWords is gekoppeld, en de kwaliteitsscore van jouw advertentie.

Of je net start met Google AdWords, of als je al jaren campagne voert, een frisse blik van een specialist is altijd van toegevoegde waarde. Wij analyseren dan ook graag de huidige situatie van jouw campagnes in Google AdWords. Hierin focussen wij ons op het optimaal gebruik van de functionaliteiten in Google AdWords, een juiste zoekwoorden strategie en de aansluiting van deze bij jouw organisatie. Middels dit advies kunnen er kosten bespaard worden en resultaten geoptimaliseerd.

Google is de belangrijkste zoekmachine van het moment, en daarmee een bepalende speler in de innovatie van het internet. Middels een doelgerichte training helpen wij jou bij het maken van de juiste keuzes in jouw Google AdWords strategie. Zo kun jij optimaal gebruik maken van Google AdWords, en direct het juiste zoekverkeer afvangen! Hierdoor komt data gestructureerd en juist binnen, wat helpt bij het analyseren en optimaliseren van alle gevoerde campagnes.

Wij willen graag met je samenwerken

Neem nu contact met ons op