Online Marketing Stagiair

Ben jij op zoek naar een stageplek in de online markerting?

Scroll verder voor de vacature!

Stage

Ben jij op zoek naar een stageplek in de online marketing? 

Dan komen wij graag met jou in contact! We zoeken een enthousiaste stagiair Online Marketing om het team te versterken. Bij RW-Online krijg je veel tijd en ruimte om alles te leren over online marketing. Je werkt samen met het team actief mee aan de online marketing activiteiten van hetfotoalbum.nl. Gedurende de week hou jij je bezig met social media, SEO optimalisatie, SEA advertising en het produceren van online content. Daarnaast help je mee met het onderhouden van de pagina’s van de webshop via WordPress.


Wie zijn wij?

RW Online staat voor Richard Wijmans Online. Richard is de oprichter van RW Online. Sinds 2015 zijn wij binnen korte tijd gegroeid naar een hecht team van 14 gedreven online marketing talenten met veel verschillende specialisaties.

We zijn een jonge en dynamische organisatie waar we ons vak online marketing met veel passie uitvoeren. We streven naar gezonde groei en blijven onszelf daarom altijd uitdagen.


Wat vragen wij?

Hbo- of wo-niveau
Interesse in online marketing
Een zelfstandige en gemotiveerde houding
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Wat bieden wij?

Werken bij een jong, dynamisch, gezellig en vooral nuchter bedrijf.

Een opleidingsplek waar je wordt opgeleid tot junior online marketeer

Onze tijd, door middel van begeleiding en het geven van trainingen

Een baan wanneer de stageperiode goed verloopt

Een stagevergoeding van € 350,- per maand.


Solliciteren:

Wil jij worden opgeleid tot online marketeer? Solliciteer dan direct!

Startdatum: in overleg

Soort dienstverband: Stage

Bij RW-Online investeren wij in jou als online marketeer. Wij bieden de tijd en ruimte voor het halen van certificaten en het volgen van cursussen die bij jouw profiel passen, om je zo te ontwikkelen tot de absolute top! Durf jij dingen zelf op te pakken, wil je jezelf verder ontwikkelen en kun je goed met veel vrijheid om gaan? Neem dan contact met ons op.