Over ons

Work hard - Play hard

Wie zijn wij

RW Online staat voor Richard Wijmans Online. Richard is de oprichter van RW Online. Sinds 2015 zijn wij binnen korte tijd gegroeid naar een hecht team van 14 gedreven online marketing talenten met veel verschillende specialisaties.  


We zijn een jonge en dynamische organisatie waar we ons vak online marketing met veel passie uitvoeren. We streven naar gezonde groei en blijven onszelf daarom altijd uitdagen.


Bij RW Online voeren we werkzaamheden uit voor zowel het MKB als grotere corporate organisaties. Daarnaast hebben we ook onze eigen online projecten, zoals hetfotoalbum.nl en voetbalstadion.net. Ons werk bevat alle facetten van online marketing, zoals SEO, advertenties lanceren, social media kanalen beheren en nog veel meer


Wij houden van een persoonlijke aanpak. Daarom is ons advies altijd op maat! Voor iedere opdrachtgever wordt de juiste oplossing gezocht, die past bij hun organisatie.

Advies op maat

Bij RW Online houden we van een persoonlijke aanpak. Als jonge organisatie werken we altijd nauw samen met onze opdrachtgevers. Bij interim opdrachten werken wij volledig binnen de desbetreffende organisatie, zodat we volledig bekend zijn met alle facetten van het bedrijf en het beste advies kunnen geven.


Voor onze opdrachtgevers bieden wij altijd advies op maat. Dat betekent dat wij gaan kijken wat essentieel is voor jouw organisatie op het gebied van online marketing om het gewenste resultaat te halen. 

Zo is onze oplossing altijd persoonlijk en levert het voor jou het meeste op!

Werken bij RW Online

Door de diverse soorten uitdagingen die je bij ons tegen komt, tillen we jouw online marketing vaardigheden geheid naar een volgend niveau. Je krijgt bij ons veel vrijheid en dus veel verantwoordrelijkheid, zo bepaal je zelf je eigen werktijden en krijg je de kans richting te geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ben je dus op zoek naar een uitdagende functie als online marketeer en wil je veel leren? Neem contact met ons op en wellicht ben jij binnenkort het nieuwe gezicht van ons team!