Werken bij

Wie

RW Online staat voor Richard Wijmans Online. Richard is de oprichter van RW Online. Binnen korte tijd is RW Online gegroeid naar een team van vijf gedreven online marketing talenten met elk hun eigen specialisme. We hebben allemaal een passie voor digital marketing en herkennen onszelf in het motto: Work hard, Play hard.  

 

RW Online is een kleinschalig, jong en dynamisch online marketingbureau met een flinke groeiambitie. Wil jij ook altijd blijven groeien en houd je van een no-nonsense werkomgeving? Dan is RW Online echt iets voor jou!

 

Wat

Bij RW Online voeren we werkzaamheden uit voor zowel bedrijven in het MKB als voor grote corporate organisaties. Daarnaast hebben wij ook verschillende online projecten in huis zoals hetfotoalbum.nl. De werkzaamheden die wij uitvoeren bedekken het gehele online marketing spectrum. Hierdoor gaat jouw carrière in digital marketing & e-commerce gegarandeerd naar een volgend niveau.

 

Waar

Het RW Online kantoor is in Almere. De kantoren van onze opdrachtgevers zijn in de randstad te vinden.

Werken bij RW online betekent dat je veel vrijheid en dus verantwoordelijkheid hebt. Je hebt bijvoorbeeld de ruimte om je eigen werktijden te bepalen. Maar je krijgt ook de kans om zelf richting te geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Lang verhaal kort: beschik je over een flinke dosis humor, heb je een passie voor online marketing en wil je veel leren? Neem dan contact met ons op, wie weet ben jij ons nieuwe marketing talent.

 

T: 0031 6 1500 6303

E: richard@rw-online.nl