arrow_drop_up arrow_drop_down

Junior Online Marketeer

Ben jij op zoek naar een baan in de online marketing?

Scroll verder voor de vacature!

Junior Online Marketeer

Ben je net afgestudeerd of graag bezig met online marketing en wil jij aan de slag als junior online marketeer? 

Dan is RW Online op zoek naar jou! Bij RW Online zoeken we een junior online professional die een online mindset heeft en de basisprincipes van online marketing wil leren. Iemand met een ondernemend karakter en affiniteit voor online marketing. Ben jij enthousiast, in staat commerciële kansen te spotten en heb je een echte aanpakkersmentaliteit? Dan is deze functie bij RW Online ideaal voor jou!


Wie zijn wij?

RW Online staat voor Richard Wijmans Online. Richard is de oprichter van RW Online. Sinds 2015 zijn wij binnen korte tijd gegroeid naar een hecht team van 14 gedreven online marketing talenten met veel verschillende specialisaties.

We zijn een jonge en dynamische organisatie waar we ons vak online marketing met veel passie uitvoeren. We streven naar gezonde groei en blijven onszelf daarom altijd uitdagen.


Wat ga je doen?

Bij RW Online beschikken we over verschillende interne en externe online marketing projecten waar extra support voor nodig is en jij draait je hand er niet voor om om hierbij te helpen! Je wil graag de wereld van online marketing verder ontdekken. Jouw takenpakket zal o.a. bestaan uit het volgende:

Jezelf ontwikkelen binnen de wereld van online marketing

Beheren van de websites van RW Online; optimalisatie en creatie nieuwe unieke content

Benaderen van potentiële opdrachtgevers voor RW Online

Beheren social media kanalen RW Online

Link Building

Google Adwords & Bing advertising

Werken op locatie bij klanten van RW Online


Wat vragen wij?

HBO werk- en denkniveau

HBO Communicatie, marketing of commerciële economie is een pré

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels is een pré.

Sociaal vaardig

Teamplayer met intrinsieke drive

Gezonde dosis enthousiasme


Wat bieden wij?

RW Online is een kleine en persoonlijke organisatie waar iedereen betrokken is met elkaar. Het bedrijf groeit snel, waardoor jij hierin mee kan groeien en projecten kan toe-eigenen die jou het beste liggen. Daarnaast bieden wij een organisatie met:

Jonge en gedreven collega’s

Mogelijkheden tot groei en opleiding binnen online marketing

Marktconform salaris

Bonusregeling

Veel ruimte voor eigen inbreng

Flexibiliteit: ben jij pas echt on fire vanaf een uurtje of 12 ’s middags? Geen probleem! Bij RW Online deel jij jouw werkuren flexibel in. Dagje thuiswerken? Alles is mogelijk!


Bij RW Online investeren wij in jou als online marketeer. Wij bieden de tijd en ruimte voor het halen van certificaten en het volgen van cursussen die bij jouw profiel passen, om je zo te ontwikkelen tot de absolute top! Durf jij dingen zelf op te pakken, wil je jezelf verder ontwikkelen en kun je goed met veel vrijheid om gaan? Neem dan contact met ons op.

Soort dienstverband: Voltijd

Salaris: €2.000,00 per maand

Wij maken gebruik van Cookies!